Verfügbarkeit/Onlinebuchung
запрос


Post Családi HotelFamilienhotel Post

Családbarát hotel

Szállodánk számtalan szórakozási lehetőséget kínál minden korosztály számára sok kalanddal és szerető gondoskodással. A meleg, barátságos légkör minden igényt kielégít – az év minden szakában. Tágas apartmanok, családi szobák, 3000 négyzetméteres füves terület, reggeli és vacsora a virágokkal teli teraszon, lenyűgöző saját strandterület, „Pálma-pihenőszoba” és barlangi jacuzzi hívja pihenésre a lelket és az elmét.

Panorama-Blick auf den Millstätter SeeGyönyörű fekvés a Millstatti-tó régiójában

Családi hotelünk a kis történelmi község, Millstatt, központjában található, színes rétekkel körbevéve, virágzó kertekkel. A hotel területén a nagy napozó pázsit és a fűtött medence terül el, ahol májustól októberig labdázhatnak, úszhatnak, pancsolhatnak vendégeink a 28 fokos medencében. Közvetlenül a szálloda mellől - anélkül, hogy egy utcán is át kellene haladnia- érhetők el a messzire vezető hegyi vándorutak.

Familienhotel Post Garten mit Freischwimmbad

Fürdőzés májustól októberig a Post családi hotelben

  • szabadtéri medence sziklákkal körbevéve
  • pezsgőfürdő
  • whirpool
  • gyerekpancsoló
  • játszópatak

 

Foto Kindershow

Nyitott szív a gyerekek számára

Pompás programajánlatokkal kedveskedünk a gyerekeknek a szállodában és környékén: sziklákkal körbevett szabadtéri medence, pezsgőfürdő, gyerekpancsoló, játszópatakocska, röplabda, labdajáték-aréna, go-kart- pálya. Ezt még a szülők is szívesen kipróbálják egy körre. A tinik a szabadidőtoronyban lévő „partytime” klubszobában gyűlhetnek össze, míg a kisgyermekek a 36 fokos meleg gyerekmedencében pancsolhatnak akár hűvösebb időben is. Lelkes és felkészült gyerek-animátorcsapatunkkal is szeretnénk kimutatni, mennyire kedvesek a gyerekek számunkra. Magasan képzett animátoraink sokéves tapasztalattal kínálnak változatos, kalandos programokat házon belül és a kint a természetben egyaránt, bármely korosztálynak.

blondes Kind

A NAGYBETŰS gyermekgondozás

Azért, hogy vendégeink igazán élvezhessék a kikapcsolódást, gyermekgondozónk, Burgi, a csapatával egész nap foglalkozik a gyerekekkel. Naponta sok-sok különleges program várja a fiatalokat. A „törpcsoportban” pedig a legkisebbek is heti ötször részt vehetnek. Ez nálunk a NAGYBETŰS gondozás, mert 22 év gyermekhotel tapasztalat magáért beszél.

Last-Minute Angebot
    © 2015 Familienhotel Post, Mirnockstrasse 38, 9872 Millstatt / Austria,
    E-Mail: info@familienhotelpost.com, Tel: +43  4766  2108,